Alles onder één dak.

Printers

Laat u adviseren door één van onze accountmanagers, wij voorzien u van advies op maat.

Eigen machines

Het zijn eigen printers en alle historie is bekend bij ons.

 

 

Support

Bij Circle Printers werken ervaren monteurs, die zijn opgeleid en gecertificeerd door onze leveranciers.

 

Vragen? Stel ze aan onze specialisten.

Phone Icon, Transparent Phone.PNG Images & Vector - FreeIconsPNG  013 – 440 02 13

Snelle levering

Direct uit voorraad

Snelle levering

Direct uit voorraad

24/7 support

Ervaren monteurs

Duurzame printers

Lifecycle in eigen hand

Over ons

Wat doen wij?

Circle Printers levert (jong) gebruikte multifunctionele copiers en printers. Betrouwbare apparatuur die eerder in de kantooromgeving van een ander bedrijf heeft gestaan, krijgen bij u een tweede leven. U koopt bij Circle Printers een machine in prima staat die doet wat hij moet doen… tegen een kleine prijs. Deze ex-lease copiers en printers schaft u aan MET of ZONDER service overeenkomst.

Circle Printers is onderdeel van BT Groep BV.

Circle Printers is onderdeel van BT Groep BV. BT Groep BV is een gerenommeerd bedrijf wat gespecialiseerd is in onderhoud en levering van copiers en printers. Waar BT Groep BV zich bezig houdt met NIEUWE machines, richt Circle Printers zich op de GEBRUIKTE apparatuur. Circle Printers / BT Groep BV is officieel business partner van Ricoh.

U bent gegarandeerd van betrouwbare apparatuur.

Elke printer of copier die u aantreft op deze site is door BT Groep BV nieuw aangeschaft. De professionele engineers van BT Groep BV hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe machines bij vele bedrijven naar tevredenheid zijn geplaatst, in het netwerk zijn geïmplementeerd en zijn onderhouden. Doel hierbij is om de apparatuur te laten doen wat deze moet doen… namelijk printen, scannen, kopiëren (en faxen) zodat u zich bezig kunt houden met uw bedrijfsvoering.
Wanneer de apparatuur na een korte of langere periode bij de betreffende organisatie wordt terug gehaald, wordt de machine compleet gereviseerd. Machine onderdelen die (bijna) aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Doordat vanaf dag 1 onderhoud en service door eigen engineers is gedaan, is alle historie van de copiers en printers bekend. De kennis welke gedurende de levensduur van de apparatuur  is vergaard, zorgt ervoor dat we perfect weten wat de status is van de machines. Met een gerust hart geven wij de apparatuur een tweede leven. Multifunctionele copiers en printers die dusdanig beoordeeld worden dat zij niet nogmaals in ‘het veld ‘ geplaatst kunnen worden, worden milieuvriendelijk afgevoerd en verschijnen logischerwijs niet op deze website. Hierdoor bent u gegarandeerd van betrouwbare apparatuur en is het cirkeltje rond.

Volledige ontzorging met optionele service overeenkomst.

Wanneer u een copier of printer van Circle Printers koopt, bent u ervan verzekerd dat u – bij normaal gebruik – zorgeloos kunt printen, scannen en kopiëren. Meegeleverde toners zijn minimaal half vol. Op de door u gekocht apparatuur krijgt u 6 maanden garantie.
Wilt u volledige ontzorging, adviseren wij een service overeenkomst. Een service overeenkomst – welke u optioneel kunt afsluiten op uw machine – omvat:
– Alle verbruiksonderdelen zoals toners en drums
– Alle machine onderdelen
– Preventief en correctief onderhoud
– Arbeidsuren en voorrijkosten bij storingen
Onze professionals komen bij calamiteiten of onderhoudswerkzaamheden bij u op locatie in heel Nederland. Het verhelpen van storingen verzorgen wij met een gemiddelde responsetijd van 8 werkuren. Met gepaste trots mogen wij u melden dat onze daadwerkelijke reactietijd vaak veel sneller is. Mochten wij een eventuele storing remote (op afstand) kunnen verhelpen, verzorgen wij dat natuurlijk graag. Hierdoor bent u weer snel up-and-running.
Supplies (toners welke zijn inbegrepen bij de serviceovereenkomst) bestelt u eenvoudig en snel via de website contact, per email  supplies@circleprinters.nl of telefonisch via 013 – 440 02 13.