Bij Circle Printers staat milieu hoog in het vaandel, in alle levensfasen van de producten nemen we de invloed van het milieu erg serieus. Niet alleen intern, maar ook bij klanten neemt Circle Printers haar verantwoordelijk voor het milieu. Hierbij kunt u denken aan de geleverde producten bij u op kantoor, het gebruik hiervan en de recycling.

Samen met Circle Printers kunt u uw betrokkenheid bij het milieu vergroten door bijvoorbeeld uw gebruikte toners en all-in-one cartridges gratis in te leveren via de Cartridge Retour Service.

Zo voorkomt u dat er steeds afval bijkomt en beter nog, u helpt ook mee aan het efficiënter gebruik van waardevolle grondstoffen.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Zodra de cartridges van Ricoh of van andere merken leeg zijn, kunt u deze inzamelen in de daarvoor bestemde cartridge retourdoos. U kunt deze retourdoos aanvragen door contact op te nemen met ons op 013-440 02 13. De retourdoos wordt gratis bij u geleverd. Is de doos vol, dan kunt u opnieuw contact opnemen met ons waarna de volle retourdoos gratis bij u wordt opgehaald. We nemen dan uiteraard meteen weer een nieuwe, lege retourdoos mee.

Bent u geïnteresseerd of op zoek naar extra informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op per mail: info@circleprinters.nl of per telefoon: 013- 440 02 13.