Bij Circle Printers koopt u een gebruikte, gereviseerde copier of printer tegen een kleine prijs. Graag leggen wij u stap-voor-stap uit hoe een machine te bestellen.
1. U kiest de gewenste machine – eventueel middels de productzoeker – op de website van Circle Printers.*
2. U klikt vervolgens op ‘BESTEL’
3. Daarna kiest u op de vervolgpagina:

– met welke opties u de machine wilt uitvoeren
– of u de machine afgeleverd wil hebben op uw adres
– of u de netwerkinstallatie door CirclePrinters wilt laten doen
– of u een all-in-serviceovereenkomst wilt hebben

4. Nadat u deze keuzes gemaakt heeft, vult u uw (bedrijfs) gegevens in en gaat u akkoord met de voorwaarden.
5. Tot slot klikt u op ‘BESTELLING PLAATSEN’
6. Wanneer de bestelling is geplaatst, kunt u deze afrekenen via iDEAL. Na ontvangst van de betaling ontvangt u direct de factuur met betalingsspecificatie per mail en nemen wij contact met u op om levering en eventuele installatie af te stemmen.

Service overeenkomst:
Indien u gekozen heeft om all-in-service af te sluiten op de bestelde machine, treft u de overeenkomst met voorwaarden hieromtrent als separate bijlage aan in de bevestigingsemail. Ter akkoordbevinding, wordt u gevraagd de email te beantwoorden.

U kunt slechts 1 machine per keer bestellen via deze website van Circle Printers. Mocht u meerdere machines willen aanschaffen, neemt u dan contact met ons op via 013-4400213 of info@circleprinters.nl

*De getoonde producten zijn op voorraad. De mogelijkheid bestaat echter dat een copier of printer wel zichtbaar is op de site, maar niet meer beschikbaar is doordat er een vertraging in de verwerking zit.